Trailer: Tid att avtjäna för The Outlaws

Christopher Walken och hans yngre kamrater har tid kvar att avtjäna. Amazon Prime har släppt trailern inför säsong två-premiären av The Outlaws.

The Outlaws är en samproduktion mellan BBC One och Amazon Studios. Den brittiska thrillerkomedin är skapad av Stephen Merchant, medskapare av The Office, och Elgin James, medskapare av Mayans MC. 

Handlingen följer sju personer med olika bakgrunder som inte känner varandra, men som tvingas göra samhällstjänst tillsammans i Bristol, Storbritannien. När en av dem dras in i farlig värld av organiserad kriminalitet så sluter de alla upp bakom varandra på ett sätt som ingen av dem trodde skulle vara möjligt.

Den andra säsongen tar vid några månader efter premiärsäsongens klimax. Lagbrytarna har fortfarande tid att avtjäna men inser att den kriminella undre världen inte är färdig med dem på långa vägar. Deras gemensamma förflutna spökar, i form av den skräckinjagande drogkungen The Dean som tänker samla in pengarna som de har stulit.

Den första säsongen landade hos Amazon Prime Video den 1 april. Att nästa säsong redan står för dörren har att göra med de korta brittiska säsongerna och att serien redan haft BBC-premiär för säsong två. Till Amazon Prime Video kommer de sex nya avsnitten den 5 augusti.