Trailer: Theroux åter i Mosquito Coast

Justin Theroux återvänder med serien som är baserad på en bok av hans farbror. Apple TV+ har släppt trailern för säsong två av The Mosquito Coast.

The Mosquito Coast är alltså tv-serien som är baserad på en bästsäljande roman från 1981 skriven av Paul Theroux och som frontas av författarens brorson, Justin Theroux. 

Justin Theroux spelar den radikala idealisten och briljanta innovatören Allie Fox. I tv-versionen flyr han undan de amerikanska myndigheterna till Mexiko med sin familj. Hustrun Margot spelas av Melissa George, tonårsdottern Dina av Logan Polish och sonen Charlie av Gabriel Bateman.

Den första säsongen av The Mosquito Coast hade premiär på Apple TV+ den 30 april 2021, så det har tagit sin tid att bli klar med säsong två. Den 4 november återupptas historien, och att döma av trailern är Allie och Margot inte helt överens om hur de ser på familjens framtid.

Efter att med nöd och näppe ha lyckats fly Mexiko med livet i behåll så beger sig familjen Fox i säsong två djupt in i Guatemalas djungel för att möta upp en gammal vän och hennes flyktingsamhälle. Där blir de indragna i en konflikt mellan en lokal drogherre och dennes familj. Allie och Margot är oense om huruvida de ska stanna eller röra sig vidare.