Trailer: The White Lotus i Italien

Mike White har tagit sin satir till Italien. Jennifer Coolidge är på en ny minnesvärd semester i HBO:s nysläppta trailer för säsong två av The White Lotus.

Jennifer Coolidge vann en Emmy för sin roll som den känsliga men tanklösa änkan Tanya McQuoid. Den här gången checkar hon och numera maken Greg (John Gries) in på The White Lotus-kedjans lyxresort på Sicilien och möter där nya gäster, ny personal – och ett nytt mysterium. “Varje gång jag stannar på ett White Lotus har jag alltid en minnesvärd vistelse”, säger hon lite dubbeltydigt i den nysläppta HBO-trailern.

Vi får också en glimt av säsongens nya karaktärer spelade av Aubrey Plaza, F Murray Abraham, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, Simona Tabasco och Leo Wood.

Will Sharpe, Aubrey Plaza, Meghann Fahy och Theo James.

The White Lotus är skapad, skriven och regisserad av Mike White. I den första säsongen berättade han satiriskt om strukturell kolonialism och vita människor som tror att de är goda men agerar med avslappnad grymhet. Den andra säsongen har maskulinitet, femininitet och svartsjuka som stora teman. Mike White har själv beskrivit den nya säsongen som en vass sovrumsfars.

Säsong två av The White Lotus består av sju avsnitt och har svensk premiär på HBO Max den 31 oktober.