Allt vi vet om The White Lotus säsong 2

Den andra säsongen av The White Lotus ska utspela sig på Sicilien. Det börjar också klarna vilka som gör Jennifer Coolidge sällskap till Italien.

Mike Whites mörka satirkomedi The White Lotus blev förra sommarens tv-snackis. HBO-serien lanserades som en miniserie, men det ändrades snabbt med succéen. Nu börjar allt fler detaljer ramla in om den andra säsongen som snart ska börja spelas in.

Den första säsongen spelades av coronaskäl in på ett Four Seasons Hotel på Hawaii. Den nya säsongen följer samma lyckade recept. Lite mer specifikt så checkar gästerna den här gången in på The White Lotus i form av Four Seasons San Domenico Palace på den exklusiva sicilianska resorten Taormina, skriver Variety. Dit anländer Jennifer Coolidges karaktär Tanya McQuoid, där hon möter nya gäster och förstås ny hotellpersonal.

En av de nya gästerna på lyxresorten spelas av Aubrey Plaza (Parks and Recreation). I en intervju med Variety utser Plaza Mike White-skapade Enlightened till en av de tio senaste årens bästa serier och Chuck and Buck till en av de bästa independetfilmerna någonsin: “Jag var ett fan av säsong ett, men ännu viktigare är att jag redan var ett fan av Mike White, som jag ser mycket fram emot att jobba med. Jag är hedrad över att medverka i den här serien och hoppas att jag inte gör alla besvikna. Det verkar som alla har sett den här serien”.

Klara för säsong två så här långt är även Michael Imperioli (Sopranos). F Murray Abraham (Homeland), Tom Hollander (Taboo), Adam DiMarco (The Magicians) och Haley Lu Richardson (The Edge of Seventeen). 

Imperioli ska spela Dominic Di Grasso, som reser till The White Lotus tillsammans med sin åldrande far, Bert Di Grasso (Abraham) och sin son (DiMarco). Plazas karaktär Harper Spiller är på semester med sin make och hans vänner. Hollander ska spela Quentin, en britt som lever utomlands och semestrar med sina vänner och yngre släkting. Richardson slutligen porträtterar Portia, en ung kvinna som reser med sin chef. Castingen av övriga skådespelare pågår fortfarande.