Trailer: The Morning Show säsong 2

Covid-19, rasism och Julianna Margulies. Apple TV har släppt trailern för säsong två av The Morning Show med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon.

I november är det två år sedan Apple TV+ lanserades med hjälp haussade The Morning Show. Den 17 september är Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Cudrup och resten av gänget tillbaka för nya intriger bakom kulisserna på den fiktiva kanalen UBA:s morgonprogram.

I den nya säsongen är den redan kändistäta besättningen förstärkt av Julianna Margulies (The Good Wife) som spelar den nya karaktären Laura Peterson, nyhetsankare på UBA. Det var känt sedan förut. Men i trailern dyker ytterligare ett känt ansikte upp, nämligen Will Arnett (Arrested Development) som spelar Doug Klassen, agent för Jennifer Anistons Alex.

Nya för säsongen är också Greta Lee som spelar Stella Bak, underbarn inom techvärlden och ny i UBA:s ledning, Ruairi O’Connor som den karismatiska Youtube-stjärnan Ty Fitzgerald och Holland Taylor, vars karaktär Cybil Richards sitter i UBA:s styrelse.

I trailern lockas Alex (Aniston) tillbaka från sin exil, och hon och Bradley (Witherspoon) ställs åter mot varandra. Det görs en referens till covid-19 och det hintas också i trailern om att serien tänker tackla problematiken kring dold rasism på arbetsplatsen.