Trailer: The Haunting of Hill House

Tänk dig att växa upp i ett kusligt spökhus. Så är fallet för de fem syskonen i The Haunting of Hill House. Netflix har nu släppt en trailer för den nya skräckserien.

Shirley Jacksons romanklassiker från 1959 The Haunting of Hill House har redan bearbetats flera gånger, för både teater och film. Den här gången handlar det om en tv-serie av skräckens mästare Mike Flanagans, som gjort sin egen moderna nytolkning av historien om ett antal syskon som tillbringat sin barndom i vad som skulle komma att bli ett riksberömt spökhus. Många år senare, som vuxna, tvingas syskonen återvända till huset och konfrontera spökena från förr.

Kända skådisar som Michiel Huisman (Game of Thrones), Carla Gugino (Wayward Pines), Timothy Hutton (American Crime) och Elizabeth Reaser (Grey’s Anatomy) har sällskap av ett gäng okända barnskådespelare som spelar yngre versioner av de vuxna syskonen. De första bilderna från den kusliga serien med vissa övernaturliga inslag släpptes i augusti och kan ses här.

Fredagen den 12 oktober landar de tio avsnitten som utgör den första säsongen av The Haunting of Hill House hos Netflix.