Trailer: Techdystopi i Made for Love

I den andra säsongen av Made for Love leder Cristin Miliotis flykt raka vägen tillbaka till den kvävande maken. Den 29 april fortsätter techdystopin på HBO Max.

Made for Love är trots namnet ingen romantisk historia utan en tragikomisk, mörk, absurd och cynisk techdystopisk berättelse om skilsmässa och hämnd. Serien bygger på en roman med samma namn av Alissa Nutting.

Christin Milioti spelar Hazel Green som i den första säsongen försökte fly från ett kvävande äktenskap men stoppades av att hennes sociopatiska techmiljardär till make Byron (Billy Magnusson) hade opererat in ett chip i hennes huvud som gett honom direkt tillgång till Hazels tankar och känslor.

I säsong två återvänder Hazel till hubben och sin miljardärsmake Byron för att rädda livet på sin far (Ray Romano) och blir insnärjd i techföretagets senaste teknologi. Eller som HBO Max valt att definiera handlingen: The only way out is back in.

För den som inför den nya säsongen behöver en uppfräschning av vad som hände i den första säsongen har HBO Max gjort en sammanfattning.