Säsong 4 av You i två delar

Stalker-Joe har antagit en ny identitet för att smälta in i London. Säsong fyra av You är uppdelad i två delar som släpps med en månads uppehåll.

You är Netflix hitserie baserad på Caroline Kepnes bästsäljande roman med samma namn (Du i svensk översättning). Gossip Girl-skådisen Penn Badgley spelar Joe Goldberg som utvecklar en sjuklig fixering i de kvinnor som han förälskar sig i, vilket får dödliga konsekvenser. 

Efter att ha fejkat sin egen död i finalen av säsong tre så gömmer sig Joe Goldman i London där han antagit den nya identiteten som professor Jonathan Moore. I London befinner sig också biblioteksförälskelsen från säsong tre, Marienne (Tati Gabrielle). Men Joe hittar som vanligt också en ny kvinna att bli fixerad i.

Konstgalleristen Kate spelas av Charlotte Ritchie, bekant från Netflixserien Feelgood och brittiska Ghost. När Jonathan Moore bjuds in i hennes vänners privilegierade värld så ogillar Kate nykomligen och blir snabbt misstänksam.

Kate är en av tio nya karaktärer som introduceras i den första teasern för den nya säsongen av You. De övriga är Nadia (Amy Leigh Hickman), Rhys (Ed Speleers), Phoebe (Tilly Keeper), Adam (Lukas Gage), Simon (Aidan Cheng), Sophie (Niccy Lin), Gemma (Eve Austin), Connie (Dario Coates) och Blessing (Ozioma Whenu).

Netflix har delat upp säsong fyra i två delar. Den första landar den 10 februari 2022 och den andra en månad senare, den 10 mars.