Trailer: The Summer I Turned Pretty

En kärlekstriangel är central i Jenny Hans tv-serie The Summer I Turned Pretty. Taylor Swift har förärat trailern en av sina nyinspelade låtar.

Filmtrilogin som inleddes med All the Boys I Loved Before blev en succé på Netflix. Återstår att se om den populära YA-författaren Jenny Han kan göra om samma trick hos Amazon med en annan romantisk trilogi, den som inleds med The Summer I Turned Pretty (2009) och sedan följs av It’s Not Summer Without You (2010) och We’ll Always Have Summer (2011).

I trailern för The Summer I Turned Pretty får hon draghjälp av Taylor Swift, vars nysläppta version av sången This Love (Taylor’s Version) kan höras i bakgrunden.

Tv-serien beskrivs som en generationshistoria om den första kärleken, den första hjärtesorgen och den perfekta sommarens magi. Dramatiken är sprungen ur en kärlekstriangel mellan Isabel ”Belly” Conklin (Lola Tung) och de två bröderna, Conrad “Connie” Fisher (Christopher Briney) och Jeremiah “Jere” Fisher (Gavin Casalegno). Serien skildrar också hur relationen mellan mödrar och deras barn ständigt utvecklas, liksom kraften i stark kvinnlig vänskap.

The Summer I Turned Pretty har premiär på Amazon Prime Video den 17 juni.