Trailer: Silicon Valleys sista säsong

Silicon Valley gör ett stopp i Washington DC innan serien är över. Den sjätte och sista säsongen av HBO:s techkomedi har premiär på HBO Nordic den 28 oktober.

Veep och Silicon Valley var länge grundstenarna i HBO:s framgångsrika komediblock. Den eran är snart över. Veep sände sin seriefinal i maj och snart tar även Silicon Valley farväl. Men först ska technördarna ta en detour in i Veep-territorium. I den sista säsongen beger sig gänget till den politiska högborgen i Washington DC.

Richard Hendricks (Thomas Middleditch) ska för Pied Pipers räkning vittna inför kongressen i Capitol Hill om säkerheten kring användardata. Kollegerna finns med som åhörare och att döma av trailern går förhöret sådär för Pied Pipers vd.

Den sjätte och sista säsongen av Silicon Valley har försenats av att showrunnern Alec Berg även är showrunner för Barry, en annan hyllad HBO-komedi. Avslutningssäsongen blir dessutom kortare än vanligt och kommer bara att bestå av sju avsnitt.

Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Amanda Crew, Jimmy O Yang, Suzanne Cryer, Matt Ross och Josh Brener finns alla med även i den sista säsongen av Silicon Valley.