Första teasern för Silicon Valley säsong 3

Säsong tre av HBO-komedin Silicon Valley närmar sig. Första teasern påminner om att Pied Piper-gänget är tillbaka i slutet av april.

Sitcomen från Mike Judge (Beavis och Butt-Head) är en drift med techindustrin i Silicon Valley, teknologins högborg söder om San Francisco. I centrum finns några unga män, med den inåtvända dataprogrammeraren Richard Hendricks (Thomas Middleditch) i spetsen, som grundar en start up. De är tekniskt begåvade men inte lika bra på det sociala spelet.

Säsong två hade ett chockartat slut. Hur det följs upp i säsong tre är fortfarande hemligt, men det dyker i alla fall upp en ny VD, spelad av Stephen Tobolowsky, som kommer att utmana killarna bakom Pied Piper. Pied Piper-gänget anställer också en ny säljare, Jan. Hon spelas av Erin Breen (Black Dossier). Så mycket mer är inte känt om säsong 3.

Premiär på HBO den 24 april betyder att första avsnittet finns på HBO Nordic den 25 april. För den som behöver hinna i kapp eller ännu inte upptäckt den mycket välgjorda komedin ligger både säsong ett och två av Silicon Valley och väntar hos HBO Nordic.

Silicon Valley delar för övrigt premiärdag med två andra HBO-succéer, fantasyserien Game of Thrones och politiska satiren Veep.