Trailer: Rose Byrne i Physical

Rose Byrne bygger ett aerobics-imperium i Apple-serien Physical som nu fått en officiell trailer. Cruella-regissören Craig Gillespie har stått bakom kameran.

Physical var på 1980-talet en hitlåt med tillhörande musikvideo där Olivia Newton-John framträdde i pannband och aerobics-outfit. Nu är Physical också en dramakomedi med Rose Byrne (Mrs America) klädd i liknande spandexkläder.

I den nya Apple TV-serien, i regi av I Tonya och Cruella-regissören Craig Gillespie, är det 1980-tal i San Diego. Sheila Rubin (Byrne) framstår utåt som en plikttrogen hemmafru, men bakom stängda dörrar försöker hon sätta en mer humoristisk spinn på livet samtidigt som kämpar med sina egna personliga demoner.

Det stora skiftet sker när Shiela upptäcker aerobics. Först är det själva träningen hon fastnar för, men det stora genombrottet inträffar när Sheila parar ihop sin nyfunna passion med den nya videoteknologin och startar en revolutionerande business. Hon blir en mäktig och drivande kraft att räkna med och transformeras till en typ som är vanlig i dag, men som var radikal på den tiden – den kvinnliga livsstilsgurun. Fast i dag kanske hon snarare skulle kallas influencer.

Förutom Rose Byrne medverkar Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul Sparks och Ashley Liao.

De tre första av tio avsnitt av Physical släpps fredagen den 18 juni på Apple TV+. Därefter släpps ett avsnitt varje fredag.