Apple förnyar Rose Byrnes Physical

Lagom till säsongsfinalen ger Apple TV+ klartecken för en andra säsong av Physical med Rose Byrne som aerobics-drottning.

Annie Weisman (Suburgatory, Desperate Housewives) har skapat och Craig Gillespie (I Tonya, Cruella) har regisserat Apple TV-serien som utspelar sig på 1980-talet i San Diego.

Rose Byrne spelar Sheila Rubin som utåt framstår som en plikttrogen hemmafru, men bakom stängda dörrar försöker sätta en mer humoristisk spinn på livet samtidigt som kämpar med sina egna personliga demoner. Det stora skiftet sker när Shiela upptäcker aerobics. När hon parar ihop sin nyfunna passion med den nya videoteknologin blir det starten för en revolutionerande business – och Sheilas nya liv som livsstilsguru.

På fredag är det säsongsfinal, men Apple har redan förnyat serien för en andra säsong.

“Vi skulle inte kunna bli stoltare över att få visa upp Annie Weismans enastående tolkning av denna mörkt roliga, hjärtskärande och djärva historia. Och att få se Rose Byrne gestalta denna otroliga, mångfacetterade karaktär och ge en oförglömlig tour de force-föreställning. Vi har varit så glada över att publik runt om i världen förälskat sig i och känt sig sedda av den här serien och vi ser fram emot att alla ska få uppleva nästa kapitel i Sheilas resa mot personligt självförverkligande”, säger Apple TV+ programdirektör Michelle Lee i ett uttalande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *