Trailer: Pam, Tommy – och sexvideon

De är imponerande porträttlika. I trailern för miniserien Pam & Tommy har Lily James och Sebastian Stan förvandlats till kändisparet från 1990-talet.

I miniserien Pam & Tommy skildras kändisparet Pamela Andersons och Tommy Lees tumultartade liv tillsammans. Redan när Hulu släppte de första bilderna stod det klart att Lily James och Sebastian Stan transformerats till två imponerande porträttlika personer. På en av bilderna återskapade de ett av de mest ikoniska fotografier som tagits på Baywatch-stjärnan och Mötley Crue-trummisen som gifte sig 1995 efter att ha känt varandra i 96 timmar och avslutade sitt äktenskap fyra år senare.

När en sexvideo stals under parets smekmånad och läckte ut till allmänheten blev det en jätteskandal som exploaterades till max av tabloidpressen. I backspegeln betraktas det också som historiens första virala video.

Rand Gauthier, elektrikern om stal och sålde den famösa sexvideon vidare för allmän konsumtion, spelas av Seth Rogen. Hans medhjälpare spelas av Nick Offerman.

Seth Rogen är också med och producerar serien ihop med sin ständiga kompanjon Evan Goldberg. Craig Gillespie regisserar. Däremot är vare sig Pamela Anderson eller Tommy Lee inblandad i produktionen. Kanske är det därför som klippen i teasern rullar fram till tonerna av Lenny Kravitz och inte Mötley Crue.

Pam & Tommy har premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 2 februari. I Sverige är det Disney+ som gäller.