Trailer: Nya äventyr för Emily in Paris

Lagom till jul är Lily Collins tillbaka i modets huvudstad. Netflix har släppt trailern för säsong två av Darren Stars romantiska komediserie Emily in Paris.

Romcom-serien från Sex and the City-skaparen Darren Star har med sitt mått av verklighetsflykt i bedårande franska miljöer gått hem i stugorna och nygifta Lily Collins har i rollen som den unga amerikanskan Emily Cooper charmat alla utom kritikerna.

Den unga marknadsföringsexperten är i den nya säsongen kvar i Paris. Tillsammans med sina vänner Cami (Camille Razat) och Mindy (Ashley Park) börjar Emily hitta sin plats, men kämpar fortfarande med att hantera en del franska egenheter hon möter i vardagen.

Efter att ha råkat hamna i en kärlekstriangel med sin granne och första riktiga franska vän är Emily fast besluten att fokusera på sitt arbete som bara blir mer komplicerat för varje dag. Under en franskalektion träffar hon en annan utlänning, som både gör henne galen och fascinerar. Alfie spelas av Lucien Laviscount (Katy Keene). 

Emily in Paris har premiär på Netflix den 22 december. Här är också några stillbilder från säsong två som Netflix offentliggjort i dag.