Trailer: Orphan Black åter i april

Den officiella trailern för Orphan Blacks fjärde säsong har anlänt. Den 14 april är det premiär för dramat där Tatiana Maslany spelar en rad olika kloner. 

När säsong 3 avslutades återförenades Sarah med sin dotter Kira i snön på Island. När säsong fyra inleds har Sarah återvänt från gömstället för att leta rätt på en person som har kopplingar till den avlidna klonen Beth, vars identitet Sarah stal i seriens allra första avsnitt. Sarah och hennes sestras går samman för att försöka hitta den saknade pusselbiten i klonkonspirationen.

Se även den creepy teasern där Orphan Black går ”down the rabbit hole” och reciterar Alice i underlandet här.

Orphan Black, som ställer frågor om reproduktion och makten över sin egen kropp, har tidigare alltid sänts på lördagar. Att premiären av säsong fyra annonserats till den 14 april betyder att sci fi-dramat på BBC America nu byter sändningsdag till torsdagar.

De tre första säsongerna av Orphan Black finns på Netflix att upptäcka för alla som missat Tatiana Maslanys fantastiska Emmy-nominerade insats som Sarah, Cosima, Helena, Alison, Rachel och ytterligare ett antal kloner.