Trailer: Nya Gossip Girl i juli

Samma skvallerröst, men en ny generation rika och bortskämda ungdomar. Den nya upplagan av Gossip Girl har fått en officiell trailer.

Gossip Girl-rebooten, som anländer i sommar, bygger precis som originalserien på Cecily von Ziegesars bästsäljande boksvit. Men det är nu en ny generation privilegierade studenter på Upper East Side i New York.

Enligt HBO Max beskrivning kommer de nya eleverna på privatskolan Constance Billard att uppleva ”social övervakning nio år efter att originalbloggarens hemsida släcktes ned”. Eller som showrunner Joshua Safran uttryckt det: ”Vi är alla Gossip Girl nu”.

Bakom kameran är nämligen mycket sig likt. Joshua Safran var författare och exekutiv producent även för originalserien och originalseriens skapare Josh Schwartz och Stephanie Savage finns också med i kulisserna som exekutiva producenter. Även Kristen Bell är tillbaka för att ge röst åt Gossip Girl, som nu materialiserar sig i form av ett anonymt Instagramkonto som spionerar på studenterna.

Hela originalserien med bland andra Blake Lively, Leighton Meester och Penn Badgley finns hos HBO Nordic. Även HBO Maxs reboot kommer till HBO Nordic som dock ännu inte har bekräftat premiärdatumet som i USA är annonserat till den 8 juli.