Trailer: Bara början enligt Gossip Girl

Julien och Monet krigar och Georgina stiger in i handlingen. Det framgår av trailern för säsong två av Gossip Girl som återvänder i december.

Den nya uppsättningen privilegierade studenter på privatskolan Constance Billard i New York är snart tillbaka. Milo, son till Georgina Sparks från originalserien, introducerades i säsong ett. I säsong två återvänder Michelle Tratchenberg själv för att reprisera rollen som Georgina och ånyo skapa anarki. Det bekräftas i den nysläppta trailern som rullar fram till tonerna av Amy Whinehouse.

Enligt synopsis för säsong två vänder Gossip Girl på varenda sten i sina försök att kontrollera det skandalösa livet och skapa skandalösa lögner bland Manhattan-eliten. Hon lärde sig ett och annat den första vändan — framför allt att vad publiken vill ha ska den få. Nu är det dags att höja temperaturen för att göra det ännu mer kaosartat. Även om det krävs lögner. Gamla fiender, nya allianser, att hela tiden byta fot – den här terminen kan bara ha en drottning och vid terminens slut kommer alla att veta var deras hemligheter är nedgrävda och vem som håller i spaden.

Gossip Girls amerikanska premiärdatum är annonserat till den 1 december, vilket bör betyda svensk premiär på HBO Max den 2 december.

Hela originalserien med bland andra Blake Lively, Leighton Meester och Penn Badgley finns också hos HBO Max.