Första bilderna från Witcher säsong 2

Säsong två av fantasyserien The Witcher närmar sig. Ciri står i centrum i den första korta teaser som har gjorts tillgänglig av Netflix.

Inspelningen av säsong två avslutades april och Netflix är nu redo att sätta igång marknadsföringsapparaten på allvar. Streamingtjänsten har släppt en kort teaser som fokuserar på prinsessan Cirilla, känd som Ciri, men också döljer några hemligheter av avkläda för de mest inbitna fansen.

Seriens skapare och showrunner Lauren S Hissrich har delat teasern på Twitter och lagt till att berättelsen som utspelar sig i Cintra hör till hennes favoriter.

Säsong två inleds med att Geralt of Rivia (Henry Cavill) tar med sig prinsessan Cirilla (Freya Allan) till sitt barndomshem i Kaer Morhen, där han tar på sig att skydda Ciri från de mystiska krafter som hon besitter inom sig. Allt medan kontinentens kungar, älvor, människor och demoner kämpar om att makten utanför slottets väggar.

Chris Ulton (Bridgerton) spelar den nya karaktären Rience, som i böckerna som serien är baserad på, har en stor antagonistisk roll.

Netflix har ännu inte gett någon hint om när säsong två landar hos streamingtjänsten, men