Trailer: Nya alternativa Marvel-scenarier i What If?

Den första och fortfarande enda animerade Marvel-serien återvänder lagom till jul med mer agent Carter. Ett nytt avsnitt av What If? blir tillgängligt på Disney+ genom hela julen.

Det är nästan två och ett halvt år sedan den första säsongen av Marvel’s What If? Lagom till jul är The Watcher tillbaka för att guida tittarna genom multiverse. Både familjära ansikten som Iron Man, Black Widow, Thor, Hawkeye och Nebula, och helt nya karaktärer, som Kahhori, kommer att dyka upp i säsong två.

Tänk om Peggy Carter och inte Steve Rogers hade tagit supersoldat-serumet? Det var ett av de alternativa scenarierna i säsong ett. Säsong två inleds med ett nytt Peggy Carter-centrerat avsnitt. Den nya frågan som ställs är, tänk om kapten Carter kämpade mot Hydra Stomper?

Ett annat avsnitt är baserat på Neil Gaimans miniserie 1602. Säsongen innehållet också en fight mellan Shang-Chi-karaktärer och Odin, och en alternativ historia där Iron Man är fast på planeten Sakaar.

Jeffrey Wright återvänder för att ge röst åt The Watcher. Likaså är Haley Atwell åter som Peggy Carter, Josh Keaton som Steve Rogers och Lake Bell som Natasha Romanoff. Nya i What If? men etablerade i MCU är bland andra Elizabeth Olsen och Rachel Weisz som ger röst åt Wanda Maximoff respektive Melina Vostokoff.

Premiären är satt till den 22 december, men i stället för att släppa alla avsnitt på en gång på sedvanligt Netflix-manér så blir ett avsnitt av antologiserien tillgängligt varje dag i nio dagar.

En tredje säsong av What If? är redan bekräftad.