Matt Bomer bekräftar planer på White Collar-revival

Nästa tv-serie att göra comeback kan bli White Collar. Matt Bomer har bekräftat att han för diskussioner om att återvända till rollen som den notoriska bedragaren Neal Caffrey.

Matt Bomer är just nu aktuell i Showtimes miniserie Fellow Travelers. Det är i samband med lanseringen av den serien som Bomer berättat för TVLine att “det förs legitima diskussioner“ om att återuppliva White Collar och att “många saker måste falla på plats, men det finns åtminstone en plan, så vi får se vad som händer”.

Matt Bomer spelade den intelligenta och charmiga svindlaren Neal Caffrey i sex säsonger, 2009-2014. Caffrey fungerade som informatör åt FBI-agenten Peter Burke, spelad av Tim DeKay.

Willie Garson, som spelade Neals nära vän Mozzie, avled 2021. Något som Matt Bomer också adresserar i sitt samtal med TVLine: “Jag kände att det som Jeff Eastin (skaparen) presenterade för Tim och mig hedrar det som han (Garson) bidrog med till serien och hedrar honom som person. Jag skulle aldrig bli involverad igen om det inte var så. Jag tror att det är ett sätt för honom att på sätt och vis fortfarande vara en del av serien”.

Den fasta ensemblen i White Collar bestod även av Tiffani Thiessen (Peters hustru Elizabeth Burke), Marsha Thomason (FBI-agent Diana Berrigan) och Sharif Atkins (FBI-agent Clinton Jones). Dessutom hade Hilarie Burton en stor återkommande roll som Sara Ellis, försäkringsutredare och kärlek till Neal.