Trailer: Netflix One Piece-serie sätter segel i augusti

Monkey D Luffy följer sina piratdrömmar när Netflix One Piece-serie sätter segel. Den 31 augusti är det premiär för bearbetningen av Eiichiro Odas omåttligt populära mangaserie.

One Piece är en av världens mest sålda mangaserier och har sedan debuten 1997 växt till en franchise som redan består av bland annat 20 säsonger animerad tv, 14 filmer, ett antal romaner och flera video- och dataspel. Den första trailern för Netflix live action-serie med samma namn presenterades på streamingtjänstens fanevent Tudum i helgen.

One Piece beskrivs av Netflix som ett legendariskt havsäventyr som inte är likt något annat.

Huvudpersonen Money D Luffy, spelad av Iñaki Godot, är en impulsiv och optimistisk tonåring som kan få sin kropp att agera som gummi. Så länge han kan minnas har Luffy längtat efter ett liv i frihet. Han lämnar sin lilla by för att inleda en farlig resa för att finna en legendarisk skatt, kallad One Piece, och bli piratkung. Men för att hitta det ultimata priset behöver Luffy samla den besättning som han alltid önskat, hitta ett skepp att segla, genomsöka varje tum av det stora blå havet, vinna mot marinsoldater och överlista farliga rivaler bakom varje hörn.

I andra ledande roller märks Mackenyu som Roronoa Zoro, Emily Rudd som Nami, Jacob Romero Gibson som Usopp och Taz Skylar som Sanji.

Matt Owens och Steven Maeda har skapat tv-serien.

Här är den första trailern för One Piece. Åtta avsnitt landar hos Netflix den 31 augusti.