Trailer: Modern Love med Kit Harington

Antologiserien Modern Love fortsätter berätta romantiska historier lånade från New York Times. Nu har den andra säsongen fått en trailer.

Precis som i säsong ett medverkar en rad stjärnor i Amazon Prime-serien som berättar historier lånade från tidningen New York Times Modern Love-sektion. Den andra säsongen är dock mer internationell med tre avsnitt som utspelar sig i Irland och resten i New York.

Ett av avsnitten, Strangers on a Train, är hämtad från sektionen Tiny Love Stories, med historier som inte är längre än 100 ord. Showrunnern John Carney har spunnit vidare på den korta berättelsen och skapat en romantisk komedi på 30 minuter om två unga människor som träffas på ett tåg från Galway till Dublin i början av pandemin. Paret spelas av Kit Harington (Game of Thrones) och Lucy Boynton (Locked Down).

Lucy Boynton och Kit Harington i Modern Love.

Det berättas också historier en bland annat en doktor och änka (Minnie Driver) som inte kan glömma vare sig sin make eller hans bil, om en skolelev (Lulu Wilson) som brottas med sitt sexuella uppvaknande, om en soldat (Garett Hedlund) som återvänder från Afghanistan bara för att möta ett äktenskap i upplösning, om en ung kvinna i Brooklyn (Dominique Fishback) som i åratal placerats i vänzonen av killen hon gillar (Isaac Cole Powell), om en separerat par (Tobias Menzies och Sophie Okonedo) som kanske finner vägen tillbaka till varandra.

Tobias Menzies och Sophie Okonedo.

Säsong två av Modern Love har premiär på Amazon Prime den 13 augusti.