Trailer: Monaghans tvillingroller i Echoes

Det är dubbelt upp för Michelle Monaghan i Netflixserien Echoes. Hon spelar båda tvillingarna i en psykologisk thriller från Brian Yorkey.

Brian Yorkey (13 Reasons Why) och Quentin Peeples (Runaway) har skapat miniserien Echoes där den 46-åriga skådespelerskan spelar enäggstvillingarna Leni och Gina.

Även om de är enäggstvillingar är varje syster unik. Leni trivs med att hänga hemma, gifta sig med sin ungdomskärlek, uppfostra sin dotter och hjälpa till och driva hästgården där alla bor tillsammans och har rötterna i samma historia. Gina är rebellen som vände allt detta ryggen och drog till Los Angeles där hon snabbt blivit berömd för att skriva om de mörka undertoner som påverkade hennes barndom i södern. 

Tvillingsystrarna delar en explosiv hemlighet. Sedan barnsben har de i hemlighet bytt liv, vilket kulminerat i ett dubbelliv som vuxna. De delar två hem, två makar och ett barn. Allt i deras perfekt koreograferade liv omkullkastas när en av systrarna försvinner. 

I trailern försöker Gina gå till botten med systerns försvinnande. Men frågan är om Leni bara har rymt. Från vad i så fall? Eller är hon död? Klart är i alla fall att hon lämnat sin syster med en bok, och anteckningen “Du har fått båda liven. Välj!”

Matt Bomer (Doom Patrol, White Collar) och Daniel Sunjata (Graceland) spelar systrarnas respektive makar.

Matt Bomer.

Michelle Monaghan har tidigare synts i bland annat True Detective (säsong ett), The Path och Messiah. Hon sällar sig nu till en skara skådespelare som spelat båda tvillingarna i samma serie. Bland de som gjort det förut märks Mark Ruffalo (I Know This Much Is True), Ewan McGregor (Fargo), James Franco (The Deuce) och Sarah Michelle Gellar (Ringer).

Den psykologiska thrillerserien Echoes består av sju avsnitt och kommer till Netflix den 19 augusti.