Trailer: Michael och Lincoln återförenas

Michael Scofield – och Prison Break – är tillbaka från de döda. Fox sparar fängelseserien till 2017, men har nu släppt den första trailern.

https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

Alla de viktiga karaktärerna finns med när Prison Break gör comeback. Inklusive huvudpersonerna, bröderna Michael Scofield (Wentworth Miller) och Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

I Fox nya kapitel av fängelseserien har Sara (Sarah Wayne Callis) gått vidare i livet och uppfostrar sin och Michaels son med sin nye make. Men när det dyker upp tecken som tyder på att Michael inte alls är död så går Sara och Lincoln ihop för att planera seriens största rymning någonsin. De tar hjälp av några gamla bekanta från Fox River State Penitentiary: T-Bag (Robert Knepper), C-Note (Rockmond Dunbar) och Sucre (Amaury Nolasco). Den här gången utspelar sig historien dessutom i ett internationellt landskap.

Prison Break-skaparen Paul T Scheuring är showrunner även för de nio nya avsnitten. Det blir premiär på Fox i början av 2017. De fyra originalsäsongerna av Prison Break, som ursprungligen sändes 2005–2009, finns att streama på Netflix.