Trailer: Mer paranoia i The Industry

De unga finanslejonen är tillbaka på golvet efter pandemin. Insatserna blir ännu högre i säsong två av HBO-serien The Industry.

Industry har beskrivits som Grey’s Anatomys unga läkarpraktikanter möter finansvärlden men med HBO-edge. I den första säsongen skulle de ambitiösa collegestudenterna bevisa sig när de klev in på en arena som definieras lika mycket av sex, droger och stora egon som affärer och utdelningar. I den andra säsongen är de inte längre nykläckta studenter utan ska äntligen försöka inta sina rättmätiga platser på Pierpoint.

Gänget är tillbaka på golvet efter den värsta pandemin. Marknaden är på väg utför och Pierpoints tillbaka till kontoret-mandat har gjort affärerna på golvet ännu mer laddade och paranoida.

Harper (Myha’la Herrold) med sin mentor Eric (Ken Leung)

Enligt synopsis måste “Harper (Myha’la Herrold), Yasmin (Marisa Abela) och Robert (Harry Lawtey) skapa nya affärer och allianser både innanför och utanför Pierpoints kontor och de unga finanslejonen försöker utnyttja alla fördelar i postcovid-världen”.

Ny för säsongen är Jay Duplass’ (Transparent) som spelar hedgefond-chefen Jesse Bloom, som precis emigrerat till Storbritannien. I den nysläppta trailern säger han till Harper: “Jag är inte intresserad av de som kommenterar vilken väg vinden blåser, jag föredrar om du kan få det att blåsa.”

Finansdramats andra säsong består av åtta avsnitt och har premiär den 1 augusti, så i praktiken den 2 augusti på svenska HBO Max.