Uppdaterad version av Quantum Leap

Nästan 30 år efter att dr Sam Beckett försvann plockas manteln upp av dr Ben Song. Raymond Lee har huvudrollen i rebooten av Quantum Leap.

Sci fi-serien Quantum Leap gick i fem säsonger, från 1989 till 1993, med Scott Bakula i rollen som Sam Beckett. I NBC:S reboot har det gått nästan 30 år sedan Beckett steg in i Quantum Leap-acceleratorn och gick upp i rök. Fysikern Ben Song har fått i uppdrag att återuppta projektet i ett försök att förstå mysteriet bakom maskinen och mannen som skapade den.

Allt förändras när Ben gör ett icke auktoriserat hopp tillbaka i tiden. Med honom följer Addison (Caitlin Bassett), men i form av ett hologram som bara Ben kan se och höra. Hon är en dekorerad krigsveteran som bidrar med omdömesgill precision till sitt jobb.

Caitlin Bassett som Addison och Raymond Lee som Ben. Foto: Serguei Bachlakov/NBC

Den hemliga operationen leds av Herbert “Magic” Williams (Ernie Hudson), en rakryggad militär som måste stå till svars inför sina chefer som inte kommer att bli glada över att protokoll inte har följts.

Teamet på huvudkontoret består även av Ian Wright (Mason Alexander Park), som leder AI-enheten “Ziggy,” och Jenn Chou (Nanrisa Lee), som är ansvarig för säkerheten kring projektet.

Ernie Hudson som Herbert ”Magic” Williams, Nanrisa Lee som Jenn, Mason Alexander Park som Ian, Caitlin Bassett som Addison. Foto: Serguei Bachlakov/NBC

Allt medan Ben hoppar från liv till liv för att rätta till det som tidigare blivit fel, så står det klart att han och teamet är på en spännande resa. Men resten av teamet vet också att om de ska lösa mysteriet kring Bens hopp och kunna föra honom hem så måste de agera snabbt eller förlora honom för evigt.

Quantum Leap premiär på den amerikanska kanalen NBC den 19 september. Oklart med svenska streamingrättigheter.