Trailer: Mer Kärlek & Anarki i juni

Snart blir det mer Kärlek & Anarki. Ida Engvoll och Björn Mosten är tillbaka som Sofie och Max i Netflix svenska originalserie från Lisa Langseth.

I den första säsongen fick Sofie i uppdrag att modernisera ett anrikt bokförlag. Där mötte hon den yngre IT-teknikern Max och det som började som en oskyldig lek dem emellan fick sedan oanade konsekvenser.

I den andra säsongen är Sofie nyskild och försöker skapa ett nytt liv som ska inkludera Max. Men oförutsägbara händelser gör att hon plötsligt hamnar mitt i en livskris som påverkar Max, och ingenting blir som de har tänkt sig.

Samtidigt fortsätter det lilla förlaget Lund & Lagerstedt att kämpa sig fram med den traditionella litteraturvärlden på ena sidan och alla de nya möjligheter som samtiden erbjuder på den andra. Konflikterna haglar mellan gammalt och nytt, mellan den stora konsten och ekonomiska realiteter.

Mitt i detta tumult står huvudkaraktärerna med bultande hjärtan och försöker förstå både livet och sig själva, sammanfattar Netflix i sitt synopsis.

Lisa Langseth och Alex Haridi står för manuset även i säsong två, medan Langseth delar regisysslan med Emma Bucht. David Dencik och Marina Bouras är nya i rollistan.

Den andra säsongen av Kärlek & Anarki har premiär på Netflix den 16 juni.