Trailer: Mel Gibson i John Wick-spinoffen The Continental

Mel Gibson checkar in på lönnmördarnas favorithotell. Trailern för prequelserien The Continental: From the World of John Wick har släppts.

Ian McShane spelar Winston Scott i den populära filmfranchisen. Han är vän till John Wick och äger hotellet i New York City som fått ge namn åt Peacocks miniserie. Men varken Ian McShane eller Keanu Reeves medverkar i miniserien som utspelar sig 40 år tidigare än den populära filmfranchisen. Det gör däremot Mel Gibson, som spelar en ny karaktär i John Wick-universumet. Hans kingpin Cormac ställs mot en ung Winston Scott, spelad av Colin Woodell. 

“Den här heliga institutionen har en makt som du inte ens kan föreställa dig”, säger Gibson till Woodell i den nysläppta actionpackade trailern.

Året är 1975 när Winston Scott konfronteras med en del av det förflutna som han trodde han lagt bakom sig. I miniserien beger han sig på en dödlig tur genom New Yorks mystiska undre värld i ett uppskakande försök att ta över det ikoniska hotell som är del i en hotellkedja som fungerar som neutrala mötesplatser för världens farligaste mördare.

De tre 90-minutersavsnitten som tillsammans utgör miniserien The Continental: From the World of John Wick kommer till den amerikanska streamingtjänsten Peacock den 22 och 29 september samt den 6 oktober. I Sverige är det Amazon Prime Video som är seriens distributör.

Läs mer om miniserien här.