Trailer: Maya Rudolph i komedin Loot

En mångmiljardär ur balans försöker få mening i sitt liv. Loot är en ny arbetsplatskomedi med SNL-veteranen Maya Rudolph i förarsätet. 

Maya Rudolph spelar miljardären Molly Novak som lever ett drömliv, komplett med privatflygplan, en vidsträkt herrgård och en gigantisk yacht. Men när hennes make sedan 20 år, spelad av Adam Scott, bedrar henne så tappar hon fotfästet och agerar på ett sätt som utgör bränsle för tabloidpressen. 

Michaela Jaé Rodriguez, Joel Kim Booster, Ron Funchez och Nat Faxon.

När Molly når botten får hon, till sin egen överraskning, veta att hon äger en välgörenhetsorganisation. Den drivs av Sofia Salinas (Michaela Jaé Rodriguez från Pose) som vädjar till sin chef att sluta generera dålig PR. Med sin hängivna assistent Nicholas (Joel Kim Booster) vid sin sida och med hjälp av Sofia och teamet, inklusive revisorn Arthur (Nat Faxon) och den populärkulturälskande kusinen Howard (Ron Funches), så inleder Molly en inre resa.

Maya Rudolph som Molly Novak.

Maya Rudolph har gjort mängder av röstjobb och Emmy-belönades dubbelt upp både 2020 och 2021 för sin insats i den animerade serien Big Mouth och för gästspel i Saturday Night Live, men det var ett tag sedan hon ledde en egen tv-serie. I Loot, där hon också är producenterna, återförenas hon med Matt Hubbard och Alan Yang som även skapade Forever.

Loot har premiär den 24 juni på Apple TV+, då de tre första av totalt tio avsnitt blir tillgängliga på streamingtjänsten. Därefter släpps ett avsnitt varje fredag.