Trailer: Lena Waithes skräckserie Them

Provokativ och skrämmande har Lena Waithe sagt om sin antologiserie Them. Nu har äntligen Amazon släppt en trailer för skräckserien.

Vad är mer skräckinjagande? Ett obehagligt ljud från källaren eller en granne som helt oförklarligt stirrat på ditt hus varenda dag? Den frågan har manusförfattaren Little Marvin och producenten Lena Waithe ständigt ställt sig själva under produktionen av antologiserien Them.

Den första säsongen, Them: Covenant, utspelar sig på 1950-talet och följer den afroamerikanska familjen Emory som klättrar på den sociala stegen och flyttar från North Carolina till ett helvitt kvarter i Compton under den period som är känd som den stora migrationen eller den stora svarta migrationen. Alfred och Lucky Emory bosätter sig på en till synes idyllisk gata, men där blir deras hem en plats för onda krafter, både verkliga och övernaturliga, som hotar att förfölja, ödelägga och krossa dem.

Them har premiär den 9 april på Amazon Prime.

För den profilerade producenten, manusförfattaren och skådespelaren Lena Waithe (Master of None) är Them bara ett av många tv-projekt. Showtime-serien Chi har förnyats för en fjärde säsong och Twenties för en andra av Bravo. Hon har också planer på att utforska öppna äktenskap i Open.