Trailer: Joe vs Love i säsong 3 av You

Stalker-Joe har fullt upp att hantera Love och det nya faderskapet, men har ändå tid för en ny fixering. Det framgår av trailern för säsong 3 av You.

Penn Badgley (Gossip Girl) och Victoria Pedretti (The Haunting of Bly Manor) som klev in i säsong två, är tillbaka som det dödliga paret Joe Goldberg och Love Quinn i Netflix hitserie You. Likaså Saffron Burrows som Loves mamma Dottie.

Annars är det i stort sett bara nya ansikten i säsong tre. Michaela McManus spelar Natalie som har oturen att bo granne med den nya familjen och bli Joes nya fixering. I rollistan finns även Tati Gabrielle, Dylan Arnold, Shalita Grant, Travis Van Winkle, Scott Speedman, Shannon Chan-Kent, Ben Menhl, Chris O’Shea och Christopher Sean.

Säsong 3-beskrivningen lyder så här: ”Joe och Love, nu gifta och med en bebis, har flyttat till Madre Linda i norra Kalifornien där de är omgivna av privilegierade techentreprenörer, fördomsfulla mammabloggare och Insta-berömda biohackare. Joe tar seriöst på sin nya roll som make och pappa men Loves dödliga impulsivitet skrämmer honom. Och sedan är det hans hjärta. Kan kvinnan som han sökt efter i hela sitt liv finnas i grannskapet? Att bryta sig ut ur bur i en källare är en sak. Men hur är det när fängelset utgörs av det till synes perfekta äktenskapet med en kvinna som kan dina tricks. Det gör en rymning betydligt mer komplicerad.

Säsong tre av You har premiär på Netflix den 15 oktober.