Trailer: Hybridbarnen i Sweet Tooth kämpar för sina liv

Kommer hybridpojken Gus att återförenas med sin mor? Det är en av frågorna som ställs i trailern för säsong två av Sweet Tooth, där Gus och de andra hybridbarnen kämpar för sina liv.

Sweet Tooth är baserad på ett seriealbum med samma namn som skapades av Jeff Lemire och publicerades åren 2009-2013 av Vertigo. Handlingen utspelar sig efter “The Great Crumble”, en semiapokalyptisk händelse som skakade om hela jorden och innebar födelsen av en hybrid mellan djur och människor. 

Huvudkaraktären Gus (Christian Convery) har drag av en hjort. Enligt beskrivningen för säsong två hålls Gus och andra hybrider fängslade av general Abbot (Neil Sandilands), som bygger en armé och använder barnen för experiment som ska leda fram till ett botemedel för hans infekterade fru Rani (Aliza Vellani).

För att rädda sina vänner går Gus med på att hjälpa den fängslade doktorn Aditya Singh (Adeel Akhtar) och med det börjar en mörk resa mot hans ursprung och hans mors roll i händelserna som ledde fram till The Great Crumble.

Alla åtta avsnitt i den andra säsongen av Sweet Tooth kommer till Netflix den 27 april.