Ny säsong med bonusavsnitt för Virgin River i höst

Den 7 september landar tio nya avsnitt av det romantiska dramat Virgin River. De många fansen av Netflix hitserie kan också glädja sig åt två bonusavsnitt i säsong fem som släpps i november.

Oväntade nya relationer, chockerande uppbrott, en komplicerad rättegång, ett hjärtskärande farväl och en otyglad brand som hotar hela den lilla staden. Allt detta och ännu mer väntar i säsong fem av Netflix populära drama baserat på Robyn Carrs populära kärleksromaner.

Som allt fler Netflixserier – Stranger Things, You och The Witcher är några exempel – delas den nya säsongen av Virgin River upp i två delar. Först landar tio avsnitt den 7 september. De följs i del två upp med två bonusavsnitt som anländer den 30 november.

Alexandra Beckenridge som Mel Monroe och Martin Henderson som Jack Sheridan.

I säsong fem går livet i den fiktiva småstaden i norra Kalifornien vidare med barnmorskan Mel (Alexandra Breckenridge), barägaren Jack (Martin Henderson), borgmästaren Hope (Annette O’Toole), Doc (Tim Matheson) och Predikanten (Colin Lawrence) i händelsernas centrum.

Enligt resten av synopsis så får föräldraskapet Mel att fatta ett stort beslut om sin framtid på kliniken samtidigt som hennes graviditet leder till oväntade känslomässiga kopplingar till hennes förflutna. För att bevisa sig inför Mel så konfronterar Jack några av sina egna demoner, och naturligtvis Charmaine. Och när Doc och Hopes respektive hinder skapar identitetskriser så finner doktorn och borgmästaren tröst i samhället, i deras nya familj och i varandra.

Virgin River är sedan tidigare förnyad även för en sjätte säsong.