Trailer: Förändringens vindar på Abbott Elementary

En av tv-världens bästa komedier är tillbaka. I trailern för den försenade tredje säsongen av Abbott Elementary har skolans rektor en del förändringar att presentera.

Komediserien Abbott Elementary är en av många serier som försenats på grund av förra årets Hollywoodstrejker. Men nu är rektorn Ava Coleman (Janelle James) redo att ringa in det nya läsåret. I säsong tre-trailern avslöjar rektorn att hon tillbringat sommaren på Harvard och tillägger att hon verkligen lärt sig vad som krävs för att utföra jobbet som rektor. Dessutom har hon placerat kameror överallt.

Abbott Elementary är skapad av Quinta Brunson som också spelar läraren Janine Teagues, som i det första avsnittet planerar en Karriärdag på distriktsnivå. Brunson vann en Emmy för bästa manus 2022 och tog för två veckor sedan emot en statyett för bästa skådespelerska i en komediserie.

Säsong tre av Abbott Elementary har premiär på kanalen ABC den 7 februari. De två första säsongerna finns på svenska Disney+, dit den tredje anländer senare, när hela den nya säsongen finns tillgänglig.