Trailer: Fint besök i One Day at a Time

Familjen Alvarez får finbesök i säsong tre för One Day at a Time. Alla gästerna finns med i den officiella trailern för den charmiga komediserien.

I två säsonger har vi hört henne sjunga den specialskrivna temasången för One Day at a Time. I den tredje får vi även se sångerskan Gloria Estefan framför kameran. Hon gästspelar som Lydias syster Mirtha. Gästar gör även Melissa Fumaro och Stephanie Beatriz. Duon från Brooklyn Nine-Nine spelar Penelopes kusiner Estellita och Pilar.

Gästspelar gör också India de Beaufort, som känns igen från Kevin (Probably) Saves the World. I rollen som Avery får hon ihop det med Schneider, spelad av Todd Grinnelli som också råkar vara henne make i verkliga livet. Penelope har också en ny romans, med en överbeskyddande pappa som spelas av Alex Quijano (Fresh Off the Boat).

På listan över gästskådespelare finns även Danny Pino (Cold Case) som Penelopes bror Tito och Joe Manganiello (True Blood) i rollen som Max bror.

Säsong tre av One Day at a Time kommer till Netflix den 8 februari. Recensionen av säsong två finns här.

Apropå Melissa Fumaro och Stephanie Beatriz. Deras Brooklyn Nine-Nine, som förra våren först las ned av Fox och sedan räddades av NBC, råkar för övrigt ha säsongspremiär borta i USA just i dag, den 10 januari. De fyra första säsongerna av den genuint roliga komediserien finns på Netflix. Här är en första titt på säsong sex:

https://www.youtube.com/watch?v=zXnSTTUPm9U