Trailer: Finalen av A Discovery of Witches

Teresa Palmer och Matthew Goode är snart tillbaka som häxan och vampyren i A Discovery of Witches. Oron för deras ofödda barn präglar finaltrailern.

Den brittiska tv-bearbetningen från Sky One bygger på romantrilogin All Souls där Deborah Harkness blandar romantik, spänning, magi och historiska platser i en berättelse som utspelar sig i en värld där häxor, vampyrer och demoner passerar som människor.

Under den första säsongen avslöjades att den begåvade historikern vid Bodleian Library i Oxford, Diana Bishop (Teresa Palmer), är en häxa. Hon upptäckte ett gammalt förtrollat ​​manuskript som skulle innehålla hemligheten om de magiska varelsernas existens och kastades sedan in i ett gåtfullt mysterium.

Det sista säsongen är baserad på The Book of Life. Efter att i den andra säsongen rest tillbaka i tiden till den elisabetanska eran så är Diana Bishop och hennes kärlek, vampyren Matthew Clairmont (Matthew Goode), tillbaka bland vänner och familj sin egen tid. Diana är gravid med tvillingar, och är redo att starta en revolution för att rädda både sina egna ofödda barn och alla andras liv. Hon försöker därför att återskapa det magiska manuskriptet i The Book of Life.

Finalsäsongen av A Discovery of Witches har brittisk och amerikansk premiär i januari. HBO Max har ännu inte bekräftat om så blir fallet även i Sverige.