Trailer: City on a Hill med Kevin Bacon

Rivaliteten mellan Kevin Bacons korrupta FBI-agent och Aldis Hodges åklagare eskalerar i trailern för den andra säsongen av City on a Hill.

Showtime-serien City on a Hill hade premiär i juni 2019. Kriminaldramat, producerat av Ben Affleck och Matt Damon, utspelar sig i Boston på 1990-talet, då staden dominerades av våldsamma gäng understödda av korrupta och rasistiska poliser. Det vände med det så kallade Boston-miraklet.

I centrum finns Kevin Bacons FBI-veteran Jackie Rohr och Aldis Hodges assisterande distriktsåklagare Decourcy Ward. I den andra säsongen försöker den korrupte Jackie Rohr att utnyttja bristerna i Bostons rättssystem i ett desperat försök att rädda sin egen karriär. Men olyckligtvis för Rohr så har hans senaste felsteg väckt misstankar hos Ward. De två rivalernas personliga konflikt eskalerar sedan till ett krig mellan deras två avdelningar där ingen går säker.

Ett federalt bostadsprojekt i kvarteret Roxbury, där det finns ett utbrett drogmissbruk och en stor misstänksamhet mot lagens arm, utgör också en viktig del av handlingen i den andra säsongen.

Säsong två av City on a Hill har premiär på amerikanska Showtime den 28 mars och på HBO Nordic dagen därpå. Den första säsongen ligger och väntar hos streamingtjänsten.