Trailer: Brooklyn Nine-Nine tar adjö

Intet ett öga är torrt, i alla fall inte Jake Peraltas, när Brooklyn Nine-Nine tar adjö. Trailern för den åttonde säsongen är ett enda långt farväl.

Premiärdatumet för finalsäsongen blev känt redan i maj, men nu börjar nedräkningen på riktigt för en av det senaste decenniets bästa och mest älskade komediserier. Den 12 augusti är det premiär på den åttonde och sista säsongen som också blir den kortaste, bara tio avsnitt.

Enligt beskrivningen måste “Jake och gänget balansera privatliv och yrkesliv under ett väldigt krävande år”.

One Last Ride är tagline i den trailer som precis har släppts. Hela järngänget finns förstås med, men även en rad andra välbekanta ansikten skymtar förbi; som Holts make Kevin (Marc Evan Jackson), den tidigare assistenten Gina (Chelsea Peretti), Rosa’s ex-fästman Adrian Pimento (Jason Mantzoukas), Doug “The Pontiac Bandit” Judy (Craig Robinson) och hans syster Trudy (Nicole Byer).

De sju första säsongerna av komedin från Dan Goor och Mike Schur finns på svenska Netflix, men det lär dröja ungefär ett år innan även den åttonde och sista säsongen av Brooklyn Nine-Nine landar där.