Trailer: Billy Crudup i retrofuturistiska Hello Tomorrow!

I en retrofuturistisk värld är Billy Crudup en skicklig och ambitiös säljare förlorad i sin dröm om en ljusare morgondag. Apple TV+ Har släppt trailern för dramakomedin Hello Tomorrow!

Apple TV+ presenterar ytterligare en jobbrelaterad serie som är långt från de lättsamma arbetsplatskomedier som brukar förknippas med genren.

Hello Tomorrow! utspelar sig i en värld där det finns flygande fordon, maskiner som går ut med hunden och robotstädare med jetpack men ändå har en distinkt retrofeeling. Billy Crudup spelar Jack som ingår i en grupp av resande säljare som kränger time share-paket till månen. Den nysläppta trailern presenterar rymdresetemat till tonerna av klassiska Fly Me To The Moon.

Jack är både skicklig och ambitiös. Hans orubbliga tro på en ljusare morgondag inspirerar hans kollegor och livar upp de desperata kunderna, men riskerar att lämna honom farligt förlorad i en den dröm som håller honom igång.

Emmy-vinnaren Billy Crudup har sällskap av ytterligare en Emmy-vinnare i Hank Azaria. I rollistan finns även Jacki Weaver, Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams och Matthew Maher.

Allison Pill medverkar i Hello Tomorrow. Foto: Apple TV+

Hello Tomorrow! inleds med tre avsnitt den 17 februari som sedan följs av ett avsnitt i veckan.