Trailer och datum för The Morning Show

I september fortsätter intrigerna i The Morning Show. I trailern från Apple TV+ introduceras också en ny karaktär spelad av Julianna Margulies.

Dramat med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon i huvudrollerna som Alex Levy och Bradley Jackson var den första riktiga succén för Apple TV+ efter lanseringen av streamingtjänsten i november 2019. Nu närmar sig den andra säsongen för serien som utspelar sig bakom kulisserna på den fiktiva kanalen UBA:s morgon-show.

Den nysläppta trailern avslöjar att säsong två av The Morning Show har premiär den 17 september. Dessutom introduceras programledarankaret Laura Peterson. Hon spelas av Julianna Margulies, känd från Cityaktuen och The Good Wife.

Jennifer Aniston och Julianna Margulies i säsong två av The Morning Show.

Laura Peterson beskrivs som en kvinna på toppen av sin förmåga som fungerar som en stabiliserande kraft och mentor till Bradley Jackson. ”Hon är en kvinna som har varit genom elden och tillbaka och kommit ut levande”, säger Julianne Margulies till Entertainment Weekly.

Alex Levy lämnade UBA i säsongsfinalen. Av trailern framgår att kanalen nu vill ha henne tillbaka. Steve Carells skandaliserade Mitch Kessler återvänder också i säsong två. I trailern ger han en filmad intervju, troligen för att ge sin sida av saken.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Billy Crudup återvänder alla i säsong två.