Trailer: Arnold Schwarzenegger spion i Fubar

Arnold Schwarzenegger är tillbaka – men för första gången i tv-sammanhang. Den nysläppta trailern för Fubar visar att den gamle actionhjälten fortfarande kan leverera en oneliner.

Arnold Schwarzenegger har varit framgångsrik kroppsbyggare, guvernör i Kalifornien, realitystjärna i The Celebrity Apprentice och förstås actionhjälte i Terminator-filmerna, men han har aldrig haft en tung roll i en tv-serie. Vid 75 års ålder är han redo att anta utmaningen.

Netflixserien Fubar har störst likheter med True Lies från 1994, spiondramat med humoristiska inslag där Schwarzenegger delade filmduk med Jamie Lee Curtis.

Arnold Schwarzenegger och Monica Barbaro från Top Gun: Maverick spelar en far och dotter som upptäcker att hela deras relation är byggd på lögner. Både Luke och Emma Brunner har ljugit för att dölja sina identiteter som CIA-agenter. Just när Luke trodde att han gått i pension så dras han tillbaka in igen för ett sista uppdrag – den här gången ihop med sin dotter.

Familjedynamik med humor, action och spioner utlovas under den åtta avsnitt långa säsongen som är skapad av Nick Santora (Reacher).

Fubar har premiär den 25 maj. Här är den nysläppta trailern.