Trailer: American Horror Story: Hotel

Välkommen att checka in på Hotel Cortez! Den femte säsongens karaktärer introduceras i en ny trailer för American Horror Story: Hotel. 

Säsong fem är den första utan Jessica Lange som leading lady och det råder ingen tvekan om att Ryan Murphy låtit den rollen tas över av popstjärnan Lady Gaga. PR-teamet bakom American Horror Story: Hotel verkar tro stenhårt på Gagas stjärnglans. Nästan alla marknadsföring cirkulerar kring popstjärnan.

I den nya trailern väntar man visserligen till slutet med att introducera den förmögna och ondskefulla hotellägaren Elizabeth, men det enda namn som exponeras är Lady Gagas. Entertainment Weekly var allra först med att visa en bild på Gaga som grevinnan Elizabeth.

wpid-ahs-1379-the-countess_612x3804

Den namnkunniga rollistan består den här säsongen också av bland andra Kathy Bates, som spelar hotellets föreståndare, Angela Bassett, Finn Wittrock, Evan Peters, Matt Bomer, Sarah Paulson, Wes Bentley, Chloe Sevigny, Emma Roberts, Lily Rabe, Cheyenne Jackson, Max Greenfield, Darren Criss och Madchen Amick.

American Horror Story: Hotel har premiär på kanalen FX den 7 oktober. Den senaste säsongen sändes i Sverige på Kanal 9. Det troliga är Hotel sänds där eller på Kanal 11.