Lady Gaga i ny American Horror Story

Lady Gaga kommer att medverka även i nästa säsong av American Horror Story. Det bekräftar popstjärnan själv i en radiointervju.

Säsong fem av American Horror Story var den första utan Jessica Lange som leading lady. I stället togs den rollen över av Lady Gaga som i American Horror Story: Hotel spelade den förmögna och ondskefulla hotellägaren och grevinnan Elizabeth. För den insatsen belönades popartisten i januari med en Golden Globe.

I november förnyades Ryan Murphy-antologin för en sjätte säsong av kanalen FX. Tema och titel för säsong sex är ännu inte känt med FX-chefen John Landgraf har sagt att den nya historien kommer att utspela sig i nutid mixat med ekot från det förflutna.

Nu vet vi också att Lady Gaga tackat ja till att medverka även i den säsong som har premiär i höst. Hon bekräftar det själv i en intervju med radiostationen Z100 radio. ”Men jag kan inte lova hur eller när eller något sånt”, tillägger hon.

Ingenting är sagt om övriga skådespelare, men man nog vara rätt säker på att flera av Ryan Murphys andra favoritskådespelare, som Sarah Paulson och Kathy Bates, också kommer att återvända för att berätta en nytt kapitel av American Horror Story.