Trailer: Ahsoka försöker stoppa ett krig

Ahsoka Tano behöver samla alla goda krafter för att stoppa Grand Admiral Thrawn. I den nya trailern för Star Wars: Ahsoka hotar ett nytt krig att bryta ut.

Lucasfilm har släppt en ny trailer för Star Wars-serien med Rosario Dawson i titelrollen inför premiären på Disney+ den 23 augusti, då de två första avsnitten blir tillgängliga.

Att döma av trailern är det oroligt i galaxen och Ahsoka Tano (Rosario Dawson) behöver återuppta kontakten med en envis Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) för att att den Nya Republiken hamnar i krig. Den stora skurken i sammanhanget är den farligt kompetenta Grand Admiral Thrawn (Lars Mikkelsen).

Sabine Wrens kompisar från animerade Star Wars: Rebels, Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) och Ezra Bridger (Eman Esfandi), blir också inblandade i Ahsokas kamp för att förhindra ett nytt krig i galaxen.

Hayden Christensen syns inte till i trailern, men ska reprisera rollen som Ahsokas tidigare mentor Anakin Skywalker. I rollistan finns även nyligen framlidne Ray Stevenson som Baylan Skoll samt Ivanna Sakhno som Shin Hati, Diana Lee Inosanto som Morgan Elsbeth och David Tennant som Huyang.

Dave Filoni är mannen som format karaktären Ahsoka Tano. Han har förklarat för Empire var Ahsoka befinner sig när serien inleds.

“Vid den här tidpunkten är hon en vandrare och tveksam till alla sorters organisationer på grund av den makt som kommer med en grupp. Hon går sin egen väg, en bana som i stort sett dog ut för länge sedan. Och det finns inte många kvar av hennes sort. Så det är ensamt. Hur är det livet? Om du är en ensamvarg, har du en väldigt liten krets vänner. Hur är det, när man försöker öppna upp igen?”