Terminal List-spinoff med Taylor Kitsch

Chris Pratts Amazon Prime-serie The Terminal List har inte bara förnyats för en andra säsong. Amazon har också beställt en spinoff om Taylor Kitschs karaktär Ben Edwards.

The Terminal List, som hade premiär i juli 2022, är en konspirationsthriller baserad på en bästsäljande roman av Jack Carr. Handlingen följer navy seal-befälet James Reece (Pratt) efter att hela hans platon blivit utsatt för ett bakhåll under ett hemligt uppdrag med höga insatser. 

Den andra säsongen kommer att baseras på Jack Carrs roman True Believer och enligt stjärnan Chris Pratt bjuda på ännu mer autenticitet och action.

Taylor Kitschs marinsoldat Ben Edwards blev en fanfavorit under den första säsongen av The Terminal List. Nu har showrunnern David DiGilio tillsammans med Jack Carr skapat en så kallad prequel-serie som ska ge mer bakgrund till Taylor Kitschs karaktär.

Jack Carr och Taylor Kitsch på inspelningsplatsen. Foto: Jack Carrs Twitter

Spinoffen som ännu inte har någon titel beskrivs som spionthriller som tar tittarna med på Ben Edwards resa från navy seal till CIA-agent, samtidigt som serien utforskar krigets mörka sidor och den mänskliga uppoffringen som kommer med det.