Rob Lowe och sonen John i komedin Unstable

Rob Lowe har gjort plats för sin egen son John Owen Lowe i den sitcom han skapat om en excentrisk far och hans son. Unstable har nu fått ett premiärdatum av Netflix.

John Owen Lowe har på sociala medier gjort sig känd för att skämta på sin kända fars bekostnad. Den far och son-dynamiken inspirerade Rob Lowe till att skapa en serie ihop med komediveteranen Victor Fresco (Santa Clarita Diet).

I Unstable spelar Rob Lowe den framgångsrika biotech-entreprenören Ellis Dragon (Rob Lowe) som kämpar med att få ordning på livet efter sin hustrus död, men som agerar allt mer narcissistiskt och ostabilt. John Owen Lowe spelar sonen Jackson som återvänder hem för att hjälpa familjen att undvika total katastrof allt medan de anställda på Ellis företag Dragon fortsätter att jobba på företagets potentiellt världsomvälvande teknologi.

Sian Clifford (Fleabag) spelar Dragons vd Anna som funnits vid Ellis sida sedan starten.

Netflix har precis släppt en video där far och son Lowe diskuterar sina karaktärer i Unstable. I samma video avslöjas också att komediserien landar hos streamingjätten den 30 mars.