Teaser: The New Pope i januari

En ny teaser avslöjar lite mer om handlingen i The New Pope. I januari startar berättelsen om den nya påven i Paolo Sorrentinos uppföljning av The Young Pope.

I den första teasern uttalades inga repliker. Däremot fick vi se en lättklädd Jude Law skrida fram på stranden i speedos. Innehållet i den andra teasern ger för handen att strandscenen troligen är en drömsekvens eftersom Lenny Belardo, även känd som påve Pius XIII, ligger i koma.

Sir John Brannox, spelad av John Malkovich, beskriver sig i trailern som ansvarslös, passiv, pompös och självgod. Han gör sitt bästa för att göra sig som den nya påven, men frågan är vad som händer när Lenny Belardo vaknar upp igen. Trailern avslutas nämligen med att han lyfter bort sin andningsmask och ler rakt in i kameran.

Förutom Jude Law och John Malkovich vet vi sedan tidigare att Sharon Stone och Marilyn Manson har gästroller i The New Pope. Se bilder på deras karaktärer här. Skaparen av The Young Pope och The New Pope, den italienska regissören Paolo Sorrentino, har återigen regisserat alla avsnitten i serien.

The New Pope är ett samarbete mellan HBO, Sky och Canal+. Den nya HBO-teasern avslöjar att premiären kommer att ske i januari, dock utan att exakt datum preciseras.