Teaser och datum för nya In Treatment

Mottagningen stängde 2010, men nu drar HBO fram terapisoffan igen. I slutet av maj är det premiär för In Treatment med Uzo Aduba i huvudrollen.

Gabriel Byrne spelade i tre säsonger Dr Paul Weston som i varje avsnitt av In Treatment hade sessioner både med sina patienter och sin egen terapeut, spelad av Dianne Wiest. Drygt tio år senare är det dags för säsong fyra –men nu med dubbla Emmy-vinnaren Uzo Aduba (Orange is the New Black och Mrs America) i den centrala terapeut-rollen och med Los Angeles som backdrop i stället för New York.

Uzo Adubas karaktär, den observanta och empatiska Dr Brooke Taylor, tar emot patienter mitt under pandemin samtidigt som hon själv kämpar med sina egna personliga problem. Joel Kinnaman spelar terapeutens långvariga on- och off-pojkvän Adam och Liza Colón-Zayas hennes vän Rita.

De tre patienterna görs av Anthony Ramos (Hamilton), John Benjamin Hickey (Manhattan) och Quintessa Swindell (Trinkets). Ramos spelar Eladio, som jobbar som personlig assistent i en förmögen familj. Hickey spelar Colin en kriminell som precis släpps ut fängelset. Swindell slutligen spelar Laila, en trasig och rebellisk tonåring.

Den fjärde säsongen av In Treatment har fått både premiärdatum och en första teaser. Den 23 maj är det premiär i USA, så i praktiken alltså den 24 maj på HBO Nordic. Säsongen består av hela 24 avsnitt och halvtimmesavsnitt sänds varje söndag och måndag.