Teaser och augustipremiär för Ahsoka

I den första teasern för Mandalorian-spinoffen om Ahsoka presenteras både vänner och fiender till Rosario Dawsons jedi i exil. Den nya Star Wars-serien har premiär i augusti.

Star Wars Celebration pågår just nu i London. Som en del av eventet har Lucasfilm släppt den första teasern för Ahoska. Rosario Dawson, som är på plats i London, spelar Ahsoka Tano. Ahsoka är av rasen togruta och var från början Anakin Skywalkers padawan, innan han blev Dark Vader, och blev en fanfavorit i den animerade serien The Clone Wars.

Många år senare är Ahsoka Tano en jedi i exil. I teasern känner hon hur mörkret närmar sig i form av seriens stora skurk, den fruktade Grand Admiral Thrawn. Han spelas av dansken Lars Mikkelsen som även gjorde Thrawns röst i den animerade serien Star Wars: Rebels.

Vi får också för första gången möta live action-rebeller från Star Wars Rebels.

Mary Elizabeth Winstead som Hera Syndulla. Foto: Disney+

Både Natasha Liu Bordizzo, som spelar Mandalorian-krigaren Sabin Wren, och Mary Elizabeth Winstead, som spelar den skickliga piloten och kaptenen Hera Syndulla, intog scenen under showcase-panelen. I teasern skymtar även en tredje rebell, unge Ezra Bridger (Eman Esfandi), samt droiden Chopper.

I två andra viktiga roller syns Ray Stevenson och Ivanna Sakhno.

I teasern bekräftas också att Ahoska kommer att ha premiär på Disney+ någon gång i augusti.

Här är också den nya officiella poster som Rosario Dawson också presenterade under eventet.